Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’IPEP organitza xerrades perquè les persones amb discapacitat trobin feina

Escrit per el 24 de Gener de 2023

  • Les xerrades informatives tindran lloc al local social de la Sauleda.

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell organitza, a través del Servei d’Ocupació Municipal, dues xerrades informatives per participar en el Servei de Programes Laborals per a la Diversitat, Orientació, acompanyament i suport a la inserció.

Les xerrades informatives tindran lloc els dimecres, 25 de gener i 1 de febrer, a les 11 del matí al Local Social de la Sauleda.

L’objectiu és orientar laboralment a persones amb discapacitat i oferir eines per facilitar la seva inclusió sociolaboral, al mateix temps que es dona resposta a les necessitats de personal de les empreses. Aquestes xerrades formen part d’un programa en el qual col·laboren conjuntament el Servei d’Ocupació Municipal de l’IPEP i el Consell Comarcal del Baix Empordà, i que inclou:

  • Tutories individuals i grupals de suport i seguiment per trobar i mantenir una feina.
  • Formació
  • Alfabetització informàtica i treball de competències pel treball.
  • Prospecció laboral per trobar les empreses que puguin ser òptimes per oferir un lloc de treball ajustat a les necessitats de cada persona participant.
  • Possibilitat de fer fins a 100 hores de pràctiques en una empresa de la zona.

Per participar-hi, s’ha de tenir un reconeixement oficial de discapacitat igual o superior al 33% i estar inscrit a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandant d’ocupació (DONO). Les sessions seran amb aforament limitat i és imprescindible inscriure’s trucant al 660 43 78 24.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).