Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell apostarà pel turisme holandès

Escrit per a 11 de Març de 2019

  • També es promocionaran els càmpings del municipi
  • Aquesta aposta s’inclou dins de la inversió per promocionar Palafrugell gràcies als ingressos de l’impost sobre les estades als establiments turístics

Així és i ho farà amb la meitat dels ingressos de l’impost sobre les estades als establiments turístics del municipi. Ens ho explicava la Marta Moreno, Agent per al Desenvolupament Local de l’IPEP.

Aquest iniciativa va sorgir de la reunió amb l’Associació Turística de Palafrugell, formada per bona part dels hotels, càmpings i agències de lloguer del municipi. Cada any els municipis estan obligats a fer servir el 50% de l’impost sobre els visitants en inversions per promocionar, en aquest cas, Palafrugell.

Enguany, aquest diners s’enfocaran en atraure el mercat holandès. La Marta Moreno ens explicava que un dels fets claus és que en un turista que sol venir cap a casa nostra quan no hi ha tanta massificació.

A més a més, doncs, aquesta inversió també té com a objectiu potenciar els càmpings del nostre municipi. Haurem de seguir d’aquí uns mesos quin ha estat el retorn d’aquesta acció que, com a comentat l’Agent de l’IPEP, arriba a centenar de milers d’holandesos.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *