L’Hoquei Palafrugell passa als quarts de final de la Lliga Catalana

Escrit per el 30 d'Agost de 2021

• L’equip del Corredor Mató-Club Hoquei Palafrugell va aconseguir dissabte una treballada victòria davant el Caldes.

Primer partit de la temporada a casa, certificat amb una victòria per 4 a 3 davant el Recam Làser Caldes. Aquest triomf classifica al nostre equip pels quarts de finals de la Lliga Catalana. El Palafrugell hi accedeix com a segon classificat del seu grup, per darrera del Calafell. Aquest va sumar les dues victòries davant el Caldes a la primera jornada (3-5), i davant els homes d’en Xevi Garcia a la segona (6-2)

La gran actuació del visitant Álvaro Borja, autor dels tres gols del Caldes, no va ser suficient per frenar el joc dels blanquinegres. Caco Ceshin i Sergi Canet van avançar-nos a la primera meitat (2-0). El Caldes empatava en els primers minuts de la segona part, però de nou Sergi Canet i després Marc Figa posaven el 4-2 al marcador. A 5 minuts pel final el Caldes apretava amb el 4-3, que ja no es mouria fins a la fi dels 50 minuts reglamentaris.

Es dona la circumstància que aquest resultat és el mateix que es va produir durant la passada lliga regular.

L’entrenador del Palafrugell, Xevi Garcia, ens fa un resum del partit.

Dimarts, quarts de final entre el Corredor Mató Palafrugell i el Noia Freixanet. Aquest partit es podrà veure per Esports 3 i es disputarà a Voltregà a 2/4 de 10 del vespre.