Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’EurILCA Master 2024 a Calella se celebrarà del 18 al 21 d’abril

Escrit per el 5 de Novembre de 2023

  • L’EurILCA Master 2024 – XVI Trofeu Calella de Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez reuneix més d’un centenar de regatistes internacionals, molts fora d’Europa.

La competició de vela EurILCA Master 2024 a Calella se celebrarà entre el 18 al 21 d’abril. Així ho ha anunciat l’organització en una presentació a la seu social del Club de Vela Calella. L’EurILCA Master 2024 – XVI Trofeu Calella de Palafrugell – Memorial Pitus Jiménez reuneix més d’un centenar de regatistes internacionals, molts fora d’Europa, tot i ser una competició europea.

El president del Club de Vela Calella, Frank Keerl, ha destacat que la regata és un referent internacional de les proves de la vela europea. Se celebra anualment des de fa dinou anys i el 2024 arribaran a la 16a edició. Només l’han suspès per la nevada de l’any 2010 i dues vegades per la pandèmia de covid.

Les proves de Calella de Palafrugell són la seu del lliurament dels premis als guanyadors de la competició europea. Es fa durant el Sopar de Regatistes.

Isidre Tenas, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell, destaca la importància que té per Palafrugell ser la seu de les proves amb l’organització del club calellenc. Explica que permet situar el municipi “al centre de l’esport, ja no només de la zona, sinó internacionalment” i que “converteix el litoral de Palafrugell en un efervescent estadi nàutic”.

Ferran Bonet, membre de la junta directiva, recorda que hi participen regatistes exolímpics i campions mundials. Afegeix que això ajuda a atraure altres regatistes d’arreu d’Europa.

A la presentació, també hi van assistir els membres de la Junta del Club Jaume Molins, Xavier Roura i Lluís Gelpí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).