Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’esport torna a moure Palafrugell

Escrit per a 22 de Juliol de 2020

  • El passat dissabte dia 18 de Juliol tornava l’esport Post-confinament a Palafrugell.
  • Es van dur a terme la competició de llançament de disc i la competició del llançament de martell.

La competició esportiva va tornar a l’Estadi el passat dissabte dia 18 de juliol després de l’aturada pel confinament. Ho va fer amb les competicions de llançament de disc i de llançament de martell. Així, l’esport torna a moure Palafrugell.

Josep Massa, director de l’Estadi Municipal de Palafrugell, explica que tot i que la competició ha estat marcada per les mesures per la COVID-19, van poder competir una catorzena d‘atletes. A més, es van aconseguir dos rècords d’Espanya.

D’altra banda, el divendres, dia 31 de juliol, es faran les proves socials per a les generacions més joves; La Sub-16, la Sub-18 i la Sub-20.

Això si, Josep Massa, afirma que com és habitual, des de fa uns anys, les competicions quedaran paralitzades durant el mes d’agost.

La minimarató de 8 quilòmetres, que se celebra l’últim diumenge del mes d’agost i va des de Calella de Palafrugell fins a Armadás, està en suspens per l’evolució de la COVID-19.

De totes maneres, les competicions que van quedar anul·lades o paralitzades durant el confinament es podrien dur a terme entre els mesos de Setembre i Octubre.

Recordem que podeu recuperar l’entrevista íntegra a en Josep Massa a l’enllaç adjunt.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *