Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’espectacle “Inanna” es presenta avui al Teatre Municipal

Escrit per a 6 de Maig de 2022

  • La companyia de dansa CobosMika i el compositor Santiso ens porten “Inanna”, a les 20.30 h.
  • José Luis Santiso és un compositor barceloní resident en l’actualitat a Palafrugell

Inanna és (o era) una deessa sumèria, que s’ha anat adaptant, a través de les diferents cultures i temps fins als nostres dies, representa un viatge des de la llum cap al més profund de la foscor, cap a les nostres pors i ombres, que també formen part de nosaltres.

Inanna és el nom de l’espectacle de la companyia de dansa CobosMika i el títol de l’àlbum que el compositor Santiso ha creat. Divuit composicions instrumentals que barregen i experimenten amb diferents estils que ens fan viatjar per diverses emocions, classificades en dos grans grups antagònics: la foscor, amb emocions com la por, l’horror, el misteri, l’intriga o el suspens, i la llum, on l’artista vol transmetre esperança i sentit positiu. Això, ens ho explicava aquest matí en Santiso, en conversa amb Rafel Corbí.

La coreografia de Peter Mika, director de CobosMika Company, és una peça amb un llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós, que combina la dansa amb la improvisació i afegeix elements de les arts marcials i el teatre físic. Santiso, tècnic de so a Catalunya Ràdio, i que ja coneixia la companyia, també tocarà en directe aquesta nit.

Doble estrena de dansa

CobosMika SEEDs és un projecte educatiu dirigit a joves ballarins d’arreu del món amb l’objectiu de formar-se com a ballarins i intèrprets en un entorn de companyia professional. Avui, a part d’Inanna (interpretada per SEEDs Blue i amb coreografia de Peter Mika), també ens oferirà The Square (amb la SEEDs Company i coreografia de Mathieu Geffré. Així ens ho explica l’Olga Cobos, fundadora de la companyia, al costat d’en Mika.

Podeu comprar les entrades al següent enllaç: TMP Palafrugell

Santiso

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *