Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Espai dona organitza tallers el Dia d’Acció per a la Salut de les Dones

Escrit per el 12 de Maig de 2023

L’Espai Dona de Palafrugell organitza tallers de salut i benestar per a dones que se celebraran el 26 i 27 de maig en commemoració del Dia d’Acció per a la Salut de les Dones. Aquests tallers gratuïts estan organitzats per l’Espai Dona/SIAD de l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palafrugell i estan oberts a totes les dones de la localitat i a les vinculades amb el municipi.

El programa inclou diversos tallers que abordaran temes rellevants per a la salut i el benestar de les dones. Per participar-hi, és necessari realitzar una inscripció prèvia a través de l’enllaç https://forms.office.com/e/2DjLKVT47a. També s’ofereix un servei de canguratge professionalitzat per a aquelles participants que ho necessitin.

A continuació, detallem els tallers que tindran lloc durant aquesta jornada:

💜 DIVENDRES 26 DE MAIG 💜

  1. ALIMENTACIÓ ABANS I DURANT LA MENSTRUACIÓ A càrrec d’Olga Brunner, nutricionista. Horari: 9.30 a 11.30h Lloc: Sala d’actes (Can Genís)
  2. COMUNICACIÓ: ENTENDRE’T PER COMUNICAR-TE MILLOR A càrrec de Clàudia Ramírez, medidora del Servei de Mediació i Convivència de l’Ajuntament de Palafrugell. Horari: 11.45 a 12.45 Lloc: Sala d’Entitats (Can Genís)
  3. IOGA SENSIBLE AL TRAUMA A càrrec de Vicky Blanco. Horari: 15 a 16.30h Lloc: Sala d’actes (Can Genís)
  4. AYURVEDA: LA CIENCIA DE LA VIDA A càrrec d’Isabel Santanach, terapeuta Ayurveda. Horari: 17.30 a 19.30 Lloc: Sala d’actes (Can Genís)

💜 DISSABTE 27 DE MAIG 💜

  1. SEXUALITAT FEMENINA A càrrec de Marina Sabaté, psicòloga. Horari: 10h a 12h Lloc: Sala d’actes (Can Genís)

Per a més informació o per aclarir dubtes, podeu posar-vos en contacte amb l’Espai Dona/SIAD de l’Ajuntament de Palafrugell trucant al 972 61 18 79 o enviant un correu electrònic a espaidona@palafrugell.cat.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).