Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Espai Dona de Palafrugell organitza uns tallers de salut i benestar per a dones

Escrit per el 26 de Maig de 2022

  • Hi haurà tot un seguit de tallers els dies 27 i 28 de maig.
  • Es commemorarà el Dia per a la Salut de les Dones.

L’Espai Dona de Palafrugell organitza una sèrie de tallers de salut i benestar destinats a les dones. Aniran sota el títol “I tu, com et cuides?“, commemoraran el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones i tindran lloc el divendres 27 i dissabte 28 de maig. Ens ho explica la Sònia Vivolas de l’Espai Dona.

La proposta d’activitats començarà divendres a les 10 del matí amb el ‘Taller de benestar emocional’, del qual ens en parla l’Imma Martí, psicòloga referent de Benestar Emocional Comunitari de l’ABS de Palafrugell.

Seguidament, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’activitat ‘Moviment Conscient i Lliure’; mentre a la tarda serà el torn, a partir de les 17 hores, de la ‘Dansa creativa: construcció comunitària de coreografia’. Finalment, a les 18.30 hores hi haurà una classe de ioga.

D’altra banda, dissabte a partir de les 10 del matí, començaran els tallers amb el de ‘Dansa útera’; i a les 11 del matí serà el torn de taitxí i txikung, aquest serà l’únic taller que es farà a les instal·lacions de l’Alberg Solidança. Finalment, a les 12 del migdia, es tancarà l’agenda amb ‘Respiració de Lakshmi’ a Can Genís.

Totes aquestes activitats estaran impartides per professionals del municipi. A més, cal recordar que tots són gratuïts i les places limitades. Per aquest motiu, cal inscriure’s a prèviament a través de l’Espai Dona de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).