Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’espai Arteca inaugura dissabte l’exposició ‘Pensant en Antoni Tàpies’

Escrit per el 27 d'Abril de 2023

  • Es tracta de l’exposició col·lectiva dels artistes de l’espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell. Es dedica a l’art contemporani i a Antoni Tàpies.

S’inaugura l’exposició Pensant en Antoni Tàpies a la Biblioteca de Palafrugell. És una exposició col·lectiva de l’espai Arteca de la biblioteca i que es podrà visitar a partir del dissabte, 29 d’abril a les 12 del migdia.

La nova exposició s’emmarca en el projecte PrimARTvera que va començar amb la xerrada filosòfica de Luis Izquierdo, Vols dir que això és art? Enguany els artistes d’Arteca dediquen les seves peces en parlar sobre l’art contemporani.

L’exposició col·lectiva és l’acte central de l’espai Arteca amb la participació de 14 artistes diferents. Tots reflexionen sobre la seva visió de l’art contemporani, especialment emmarcades en l’artista Antoni Tàpies. Mercè Coll, de l’espai Arteca, explica que les peces artístiques que es podran veure seran variades i la majoria inèdites.

Tot i que la Fundació Antoni Tàpies començarà la commemoració de l’any Tàpies a partir del 13 de desembre de 2023, l’espai Arteca ja l’ha volgut recordar en les seves activitats.

L’exposició es podrà veure fins a l’1 de juliol i al mes de juny, s’organitzarà un altre taller.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).