Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’escorxador de Palafrugell serà utilitzat per Indika

Escrit per a 27 d'Abril de 2021

  • Més de 250m2 de l’antic escorxador seran cedits a l’Agrupació d’Escoltes de Palafrugell.
  • Arianna Soley, destaca que des de l’entitat feia anys que reclamaven un espai per a fer les seves activitats.

L’Ajuntament de Palafrugell cedirà de forma temporal l’ús d’una part de l’antic escorxador del municipi a l’Agrupament d’Escoltes i Guies (AEiG) Indika. Així, es posa fi a una reclamació que des de l’entitat veien fent des d’anys enrere. Arianna Soley valora molt positivament aquesta cessió ja que per fi podran comptar amb un espai per a poder desenvolupar les activitats que organitzen amb els infants.

La cessió és per una part de la planta baixa de l’edifici de l’antic escorxador. En aquest sentit, l’entitat disposarà de més de 250m2 per a desenvolupar les seves activitats. Així, després de molts mesos sense local, l’agrupació torna a disposar un espai.

Actualment, l’entitat està formada per un centenar de persones, entre monitors i infants. En aquesta línia, davant del volum de persones disposar d’aquest espai també podran complir millor les mesures de seguretat davant la COVID.

Amb aquesta cessió, finalment, l’Agrupament podrà comptar amb un espai amb cara i ulls. Arianna Soley recorda que fins ara els espais que se’ls havien cedit no eren segurs per a fer-hi activitats.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Mònica Tauste, destaca que “l’entitat ara podrà desenvolupar-hi activitats amb infants i joves del municipi, pel període comprès entre el 23 d’abril de 2021 i el 22 d’abril de 2026. Després de tot aquest temps estem satisfets que puguin comptar amb un equipament de primer ordre com és aquest”. 

Una nova etapa amb bones perspectives

L’AEiG Indika de Palafrugell és un agrupament de l’entitat Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). És una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia com destaca Soley.

La pandèmia, a l’Agrupació l’afectat en el sentit que han hagut d’adaptar-se als canvis de restriccions. En aquesta línia, durant aquest anys, bona part de les activitats han hagut de fer-les telemàticament. Un fet que, segons Soley, va afectar a la il·lusió de la mainada.

No obstant aquestes limitacions que han hagut de complir, ara amb aquest nou espai, l’entitat ha tornat a recuperar la il·lusió de tornar a progrmar activitat que també impliquin als veïns i veïnes de Palafrugell.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Arianna Soley al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *