Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Escola Sant Jordi edita un recull de contes per la Marató

Escrit per a 26 de Desembre de 2020

  • El Recull de Contes, sota el títol de “JUNTS VENCEREM“, col·labora amb la Marató  de TV3 d’enguany.
  • L’Anna Ferrer, professora del centre, ens la presenta als matins de Ràdio Palafrugell
Anunci CONTE.jpg

Davant la impossibilitat de realitzar activitats més multitudinàries per a la Marató de TV3, els alumnes de l’escola han volgut posar el seu granet de sorra en aquesta Marató contra la Covid-19 que ens afecta a tots i totes.

Cada curs, de P3 fins a 4t d’ESO, ha escrit el seu conte sota la temàtica del maleït virus amb el que hem de conviure a diari. Entre tot l’alumnat s’ha pensat la història, s’ha escrit i s’ha il·lustrat.

Totes les històries que hi apareixen són originals, amb personatges reals o màgics, però fruit de la mateixa imaginació de l’alumnat.

Totes les persones interessades poden comprar aquest recull de contes, encara que no siguin familiars de l’escola. Podeu accedir-hi a través de les xarxes socials de l’Escola Sant Jordi o a la plana web www.escolasantjordi.cat

Per tal d’adquirir el RECULL DE CONTES cal omplir el següent formulari i realitzar una transferència bancària amb l’import total al número de compte:  ES15 0081 1935 4000 0101 8503 (Banc de Sabadell).
Cal escriure com a concepte de la transferència el mateix nom que heu respost en el  formulari.

COMPRA EL RECULL DE CONTES 

Cada exemplar té un cost de 10€ en benefici de la Marató (en cas de despeses d’enviament s’afegiran a l’import de la comanda)


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *