Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les visites a l’APP Palafrugell al mòbil creixen un 36%

Escrit per el 8 de Febrer de 2022

  • Durant el 2021 l’aplicació va rebre més de 400.000 visites, destacant l’apartat de les platges que va rebre 42.000 consultes.

L’aplicació “Palafrugell al mòbil” ha rebut més de 417.000 visites durant el 2021. L’apartat que informa sobre l’aforament de les platges ha estat el més visitat. En aquest sentit, van ser més de 42.000 les consultes que va rebre només entre els mesos de juliol i agost. En total, els usuaris han visitat més de 902.000 continguts.

L’APP municipal ha crescut en número de visites totals un 36% respecte el 2020. A més, la xifra de continguts visitats també ha experimentat un increment del 47% en comparació l’any 2020. Aquests augments confirmen la consolidació d’aquesta eina com un referent per la consulta d’informació per part de la ciutadania.

A banda de les platges, els continguts més visitats són l’apartat sobre la meteorologia, les notícies i l’agenda. La novetat d’aquest any ha estat l’activació d’un banner el dia del Ple ordinari a través del qual es pot visualitzar l’emissió del Ple en directe. En el mig any que porta en funcionament, ha tingut 1.900 visites.

Així, molts usuaris han pogut descobrir que instal·lant-se l’aplicació no només disposen de la informació de les platges sinó també compten amb amplia informació de les activitats, rutes culturals i notícies que tenen a veure amb la vila. Tots aquests continguts han incrementat també el seu volum de visites, sent els més visitats després de l’apartat de les platges, la Ruta dels miradors, el Julivia Bus i la Ruta de Patrimoni.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).