Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les pràctiques del curs de socorrisme de Palafrugell

Escrit per el 10 de Març de 2021

  • El passat divendres Ràdio Palafrugell va visitar als i les alumnes del curs de socorrisme del SOMI.
  • En la visita, conversem amb en Joan Vigas, la Carme Ramírez i l’Albert Permañé.
  • El curs de socorrisme del SOMI comença les pràctiques aquest mes de març.

El passat divendres Ràdio Palafrugell es va traslladar a les instal·lacions de la piscina municipal per visitar als i les alumnes del curs de socorrisme del SOMI. El motiu de la visita és l’inici de la part pràctica del curs on hi van estar presents; L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer; El primer tinent d’alcalde, Joan Vigas; El gerent de l’empresa formativa SH Concept Formació, l’Albert Permañé; I la tècnica de l’IPEP, la Carme Ramírez.

El curs, a més d’augmentar l’ocupabilitat de la població jove de Palafrugell, també suposarà una millora de la vigilància de les platges del nostre litoral. Segons les declaracions del primer tinent d’alcalde Joan Vigas, “en la seguretat de les platges, les exigències cada vegada són més grans”.

En aquest sentit, Vigas avança que estudiaran seguir amb la formació. Perquè la demanda dels professionals aquàtics per part dels agents turístics, va en augment.

Tot seguit, el gerent de l’empresa formativa, l’Albert Permañé, ens detalla quins han estat els requisits principals per accedir a la formació.

La formació, que està totalment subvencionada, es va iniciar al mes de febrer amb classes teòriques impartides a Can Genís. Mentre la part pràctica, s’ha iniciat la primera setmana de març a les instal·lacions de la piscina municipal. Amb la finalitat de “que hi hagi una major ocupació”, com declara Permañe a continuació.

El Servei d’Ocupació Municipal va fer realitat l’arribada de la formació subvencionada a Palafrugell

L’IPEP treballa en la realització de la formació des de l’any 2017. Així ens ho explica la responsable de fer realitat la realització del curs al municipi, la Carme Ramírez.

Els i les alumnes del curs durant les pràctiques a la Piscina Municipal de Palafrugell.

A continuació, Ramírez ens avança que en l’actualitat es troben treballant en l’obertura de la segona convocatòria per 15 alumnes més. Amb la intenció de, abans de l’estiu, poder oferir 30 professionals en socorrisme aquàtic a la demanda del territori.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).