Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les platges de Palafrugell no tindran servei de dutxes aquest estiu

Escrit per el 9 de Juny de 2020

Aquest cap de setmana passat s’ha anunciat a través de les xarxes socials que les platges de Palafrugell no tindran servei de dutxes aquest estiu. Així, malgrat que amb la fase 2 de la desescalada ja es poden fer banys recreatius, els usuaris han vist com les dutxes i els rentapeus de les platges no estaven operatius. Parlem amb en Pau Lladó, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell, perquè ens expliqui aquestes adaptacions:

Les platges de Calella de PalafrugellLlafranc Tamariu no tindran el servei de dutxes aquest estiu. En aquest sentit, és una mesura per adaptar-se a la COVID-19, la qual s’allargarà tota la temporada estival i també afectarà als lavabos. Per altra banda, tot i que aquesta és una decisió que ha de prendre cada Ajuntament, la majoria dels municipis estan adaptant les mateixes condicions:

Altrament, també s’està treballant en el tema de les limitacions de l’aforament, ja que les platges del terme municipal de Palafrugell són petites. Segons el regidor, s’estan reunint cada setmana per gestionar qualsevol dificultat tenint en compte, tant als habitants dels municipis, com el turisme de proximitat que vindrà:

Per tot això, finalment des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha pres la decisió de mantenir aquest servei tancat al públic. Així es comunicava aquesta decisió a través de les xarxes socials dissabte passat.

Intervencions per millorar la seguretat

Malgrat estar pendent de la situació de les platges, el regidor de mobilitat també s’ha centrat en altres gestions enfocades a millorar la seguretat i salvar la temporada d’estiu. Concretament, no només ha parlat de l’economia, sinó també dels canvis direccionals en certs carrers del municipi:

En darrer terme, en Pau Lladó ha afegit que s’estan estudiant altres intervencions per seguir aportant més seguretat. Altrament també es vol aconseguir més espai per poder aparcar i per caminar amb tranquil·litat. No obstant això, encara no ha volgut avançar res en concret.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra d’en Pau Lladó clicant al següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).