Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Les noies del calendari” al Teatre de Palafrugell

Escrit per a 24 de Gener de 2020

  • L’Aula de Teatre de Palafrugell escenifica aquesta obra durant tot el cap de setmana al Teatre Municipal.
  • Dani Rebollo, director de la companyia explica com han treballat durant 11 mesos per representar aquesta obra.

Dani Rebollo director de l’Aula de Teatre de Palafrugell ha passat per la sintonia de Ràdio Palafrugell per comentar l’estrena de la darrera obra de teatre de la companyia. Avui a les 21h estrenen Les noies del calendari al Teatre Municipal de Palafrugell. A més, hi haurà dues representacions més. Demà dissabte, també a les 21h, i diumenge a les 18h.

Dani Rebollo ha destacat que porten un total d’11 mesos treballant en aquesta representació. Una obra que també s’ha vist afectada pel temporal Glòria. El director de l’Aula de Teatre ha explicat que per culpa del temporal fins a l’últim moment no han pogut fer els assajos amb la il·luminació corresponent.

L’obra se centra en un grup de dones madures de l’Institut de la Dona d’un poblet del Comtat de Yorkshire, a Anglaterra. Per tal de fer front a la compra d’un sofà per a la sala d’espera de l’hospital han decidit el tema de les fotografies del calendari benèfic que fan anualment. Dani Rebollo explica més detalls d’aquesta comèdia musical que qualifica d’optimista.

Esperant la finalització de l’Antic Museu del Suro

D’altra banda, el director de l’entitat també ha valorat les darreres informacions al voltant de quan arribarà la fi de les obres de l’Antic Museu del Suro. Una part d’aquesta nova infraestructura serà per acollir el dia a dia de l’Aula de Teatre. Dani Rebollo s’ha mostrat optimista que a finals d’any ja podran disposar d’aquest espai.

Així doncs, aquest cap de setmana Les noies del calendari es podrà veure al Teatre Municipal de Palafrugell de la mà de la companyia DOM de l’Aula de Teatre. Podeu escoltar la conversa íntegra amb Dani Rebollo a l’enllaç.

Les noies del calendari al Teatre de Palafrugell
La companyia DOM Teatre durant un assaig. Eudald Alsina Pagès

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *