Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les dones coneixen el camí del plaer?

Escrit per el 10 de Març de 2020

  • Aquest dilluns la psicòloga i sexòloga Lara Castro ha ofert el taller El camí del plaer a Can Genís.
  • A través de joguines eròtiques ha anat introduint diversos temes i aspectes relacionats amb el sexe.

Continuen les activitats a Palafrugell emmarcades en el Dia Internacional de les Dones. Així, aquest dilluns al vespre a Can Genís la psicòloga i sexòloga Lara Castro ha ofert el taller El camí del plaer, adreçat a noies i dones majors de 18 anys. Una activitat amb la que es volien donar les claus a les dones per conèixer el camí del plaer.

En ple 2020 continua havent-hi tabús entorn el sexe i les dones. Així, malgrat que cada vegada hi ha més interès, encara són poques les dones que coneixen el camí del seu plaer.

D’altra banda, Lara Castro també destaca la importància de conèixer-se a una mateixa. En aquest sentit, això és un factor clau per després saber identificar les necessitats de cadascuna i també allò que agrada més. A més, segons Castro saber el que agrada és també un camí de l’empoderament.

Malgrat que aquest era un taller adreçat a dones, Lara Castro també ha volgut parlar dels homes. Així, tot i que admet que parlen de sexe més obertament, en poques ocasions ho fan des del sentiments. Més aviat ho fan per posar-se medalles i això fa que els homes que tenen algun problema relacionat amb el sexe se sentin molt sols. Així doncs, Castro apunta a obrir la porta de les emocions a l’hora de parlar de la sexualitat.

Les joguines eròtiques com a excusa per tractar diversos temes

En el taller de El camí del plaer, Lara Castro viatja amb una maleta plena de joguines eròtiques. De fet, aquestes serveixen per anar introduint diversos temes, com els orgasmes, l’estimulació personal, el sòl pelvià, etc.. Així doncs, es fa una mirada àmplia per molts aspectes, però d’una manera amena.

D’altra banda, Lara Castro passa consulta cada 15 dies els dimarts a les tardes a Can Genís. Visites gratuïtes adreçades a joves en la que es parla de sexualitat, problemes de parella o altres tipus de consultes. A més, també podeu consultar el blog de Lara Castro en el que parla de tot tipus de temes.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb la psicòloga i sexòloga Lara Castro al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).