Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les Amistats de Mozart a Calella de Palafrugell

Escrit per el 3 d'Agost de 2022

L’espectacle “Les Amistats de Mozart” es podrà veure aquest dimecres 3 d’agost a l’església de sant Pere de Calella de Palafrugell a les 8 del vespre. Està programat dins el 39è Cicle de Joventuts Musicals. El protagonitzen l’Eva Ribas i la Maite Mer acompanyades pel quartet de corda Art per Arcs. Aquesta col·laboració de les dues sopranos (l’Eva, palafrugellenca, i la Maite, bisbalenca es podrà veure a l’Església de Calella. En aquesta ocasió els acompanyaran els músics: Eszter Schütz, Fina Bonet, Toni Mallol i Jordi Ortega.

Maite Mer parlant sobre “Les Amistats de Mozart”

Les Amistats de Mozart” és un espectacle amb dues veus sopranos femenines i gira al voltant dels personatges femenins de les òperes més famoses del compositor i també dels personatges més coneguts pel públic. Les dues cantants amb una dramatització i una petita escenografia fan una representació dels personatges femenins, de la psicologia i de les sensacions per fer arribar al gran públic les obres del gran compositor, Mozart.

És una actuació teatralitzada i donen una visió de com Mozart veia i representava a la dona. De fet, la veia molt canviant, des de dones que les veia molt infidels, dones molt llestes i controladores que anaven en contra dels homes, fins i tot dones perilloses, però també dones pures i belles.

Eva Ribas parlant sobre l’actuació d’aquest dimecres dia 3 d’agost.

Mozart no veu la dona com alguna cosa bona o positiva, i elles dues ho han volgut interpretar d’una forma graciosa perquè sigui un espectacle proper pel públic.

Aquesta actuació l’han fet amb diferents formats, però és el primer cop que la representen amb quartet. Els músics seran dos violins, viola i violoncel i metzo i soprano. Formen part del quartet músics coneguts i de Girona; dos d’ells són professors de l’auditori i toquen en l’orquestra de Girona.

Les entrades es poden aconseguir al Teatre Municipal de Palafrugell. Els socis de Joventuts Musicals i els alumnes de l’Escola de Música de Palafrugell, tenen l’entrada gratuïta.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).