Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les administracions de loteria, un altre dels sectors afectats per la crisi COVID-19

Escrit per a 26 de Novembre de 2020

  • Parlem amb Rosa Llenas, treballadora de l’administració situada a la Plaça Onze de Setembre de Palafrugell.
  • Les vendes d’aquest any per a la lotería de Nadal, han disminuit un 40% respecte les vendes de l’any anterior.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell

Cada cop tenim més propera la pròxima campanya de Nadal, la qual la majoria dels sectors la descriuen com atípica i amb una projecció de beneficis molt menor a l’any anterior. Un dels sectors afectats per la crisi de la COVID-19 -d’entre tants- són les administracions de loteria a escala nacional. Ràdio Palafrugell, visita l’administració de loteria situada a la Plaça Onze de Setembre de Palafrugell, per parlar amb la Rosa Llenas sobre la situació de l’administració local.

Les vendes d’aquest any per a la lotería de Nadal, han disminuit un 40% respecte les vendes de l’any anterior. Convé ressaltar que, fins fa una setmana les administracions no comptaven amb la col·laboració de bars i entitats esportives per a la venta de números. Per tant, tal com ens ho fa saber la Rosa, les participacions han baixat considerablement.

En segon lloc, la Rosa Llenas fa memòria sobre el darrer estiu, i ens fa saber que les vendes de l’administració van caure de la mateixa manera que ho va fer el turisme internacional. Actualment, tot i no poder comparar amb les vendes de l’any anterior, a l’administració de la plaça Onze de Setembre han pogut anar recuperant el ritme de vendes.

“L’efecte dominó”

D’altra banda, la companya Nerea Cabello coincideix amb la Rosa Llenas sobre que, la situació actual, ha comportat una crisi en tots els sectors empresarials així com a les famílies.

Per concloure, la Rosa Llenas comparteix amb el nostre micròfon com les administracions de loteria van viure el confinament i la recuperació en la primera obertura.

Finalment, tant la nostra sintonia com el personal de les diferents administracions, animem a l’audiència a provar sort en aquesta propera campanya de Nadal. I recordar que les administracions del poble, també formen part del comerç local.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *