Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les activitats setmanals del Museu del Suro

Escrit per a 26 d'Agost de 2020

  • Aquest dijous tindrà lloc una gimcana familiar per donar a conèixer les característiques de l’univers surer
  • Destaquen les visites guiades del cap de setmana, on es farà una ruta per l’exposició permanent i un tast de vi al final

Com és habitual, el Museu del Suro de Palafrugell ens porta activitats setmanals. La primera de la setmana es farà aquest dijous i anirà precedida per dues visites guiades que tindran lloc el cap de setmana.

Parlem amb la Laura Requena, responsable del museu per a què ens presenti en què consistiran. En primer lloc, Un extraterrestre al Museu és una gimcana familiar que es fa a la torre de Sant Sebastià del museu i gira al voltant de la pirateria.

En aquest cas, però, l’aforament ja està completat. Igualment, la Laura explica que mantenen una llista d’espera per si de cas hi ha alguna anul·lació.

El suro i el vi

Tant dissabte com diumenge es farà la visita guiada El Suro i el Vi a les 12h. El recorregut serà per l’exposició permanent, ja que està molt enfocat en el suro.

A més a més, la visita guiada acaba amb un tastet de vi DO Empordà. En finalitzar l’activitat els que s’hagin inscrit tindran un marge de temps per visitar tot allò que no hagin pogut veure durant el recorregut.

Per reservar una plaça s’ha de trucar el telèfon del museu: 972 30 78 25.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *