Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’AVAC projecta el documental “Un silenci blau” sobre el parc eòlic marí del Cap de Creus i el golf de Roses

Escrit per el 18 de Juliol de 2023

  • Després, hi haurà un col·loqui per parlar del projecte del parc eòlic a la zona del cap de Creus i el golf de Roses.

L’AVAC projectarà el documental Un silenci blau sobre l’impacte del projecte de parc eòlic a la zona del cap de Creus i el golf de Roses. Analitza la importància dels ecosistemes marins per la salut i el benestar humà i l’ha dut a terme la Càtedra d’Oceans i Salut Humana de la Universitat de Girona.

Després de la projecció, es farà un col·loqui amb Laura Amorós i Paul Wawrzynkowski del projecte Biopaís de la Universitat de Girona. Biopaís té una durada de tres anys i avalua els impactes ecològics i socials dels parcs eòlics marins que hi ha a la costa espanyola del mar Mediterrani. En parla Laura Amorós, membre del projecte.

El grup d’estudi parteix del projecte plantejat a la zona del cap de Creus i el golf de Roses.

El formen geòlegs, investigadors, juristes, biòlegs, oceanògrafs i altres perfils per conèixer els impactes dels pars eòlics en la biodiversitat marina i el paisatge. Rep el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

La projecció serà dimarts, 18 de juliol a les set de la tarda, al local social de l’Associació de Veïns i Amics de Calella, al carrer d’August Pi i Sunyer, 1.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).