Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Aula Gastronòmica de l’Empordà forma 15 persones a l’atur i en risc d’exclusió social

Escrit per el 27 de Novembre de 2022

  • La formació ha comptat amb la col·laboració de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

La setmana passada, del 14 al 18 de novembre, l’Aula Gastronòmica de l’Empordà va acollir i formar en matèria de cuina i sala en restaurant i bar un total de 15 persones en situació d’atur i risc d’exclusió social, a través d’una iniciativa subvencionada per la Fundació la Caixa i la col·laboració de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

Berta Dotú, al programa “Aix´í És La Vida” de Ràdio Palafrugell

El curs ha ensenyat als participants diverses nocions tant teòriques com pràctiques, de les professions de cuina i de sala, incloent formació de manipulació d’aliments. El temari ha tractat punts com l’organigrama d’un restaurant; el tall de peix, carn i verdures; la mise en place; la maquinària i l’utillatge a sala i cuina; la barra i el servei; la presa de comandes; o les elaboracions de receptes amb carn, peix i vegetals, a més de postres.

El curs ha estat dirigit per la formadora Berta Dotú, resident a Palamós i molt vinculada a aquestes tasques docents en diversos àmbits.

Un win-win per a treballadors i empreses

Des de la borsa de treball de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre es posarà a disposició dels seus establiments associats els currículums de les 15 persones que han assistit a la formació. Plantejaments com aquests poden ser una bona resposta a les creixents dificultats que té el sector per trobar personal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).