Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Associació de Veïns de Calella se suma a les crítiques als canvis a la carretera vella

Escrit per a 10 d'Agost de 2022

 • L’AVAC assegura que han fet una consulta que demostra que el 92% dels seus associats estan en contra dels canvis de circulació a la carretera vella

L’Associació de Veïns i Amics de Calella demana a l’Ajuntament de Palafrugell que es “replantegin els canvis que ha portat a terme a la carretera vella de Calella”. Asseguren que, segons una consulta interna, pràcticament la totalitat dels veïns hi estan en contra.

En un comunicat, l’associació demana “buscar alternatives per assolir els objectius que persegueix la mesura, però amb un major consens per part dels veïns i usuaris afectats”.

L’entitat explica que “ha demanat l’opinió als seus associats i un 92% de les persones que han respost la consulta s’hi han mostrat en contra”. I argumenten que “una part important dels enquestats coincideixen a assegurar que les mesures adoptades no faran de la carretera vella un vial més segur i amb menys risc d’accidents”. I critiquen que, amb les actuacions que s’hi han portat a terme, “es fomenta que hi circulin més persones a peu i en bicicleta en trams on es manté el trànsit rodat”.

A més, afirmen que “els canvis han congestionat el trànsit a l’autovia, provoquen retencions i, també, compliquen l’accés dels veïns de la zona del Prat Xirlo”.


Opinions dels lectors
 1. Narcis Lloveras   On   10 d'Agost de 2022 at 19:03

  Molt acertat
  Ara tenim set carrils bici en paralel
  Carril on hi ha la becinera ,els quatra de la autovia ,el nou de sorra i el de la carretera vella.
  Pels veins de prat xirlo aquest kilometra llarg q hem de fer mes representa al any un sol viatge cinccens kms mes
  La gent q camina per la carretera vella on tambe tens a la inversa el transit rodat no son conscients de la perillositat q comporta

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *