Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Art de la Guitarra porta guitarristes a Calella els mesos de setembre i octubre

Escrit per el 1 de Setembre de 2023

  • Els concerts seran cada dissabte a les nou del vespre a l’església de Sant Pere de Calella.

El festival L’Art de la Guitarra torna a Calella de Palafrugell. Els mesos de setembre i octubre programen un concert de guitarra a l’església de Sant Pere de Calella cada dissabte a les nou del vespre. Començaran aquest cap de setmana amb el concert d’Izan Rubio.

L’Art de la Guitarra és un festival que promou els guitarristes emergents i els que ja tenen més trajectòria. Ho fan en concerts arreu de la Costa Brava, concretament a Cadaqués, Tossa de Mar, Castell d’Aro, Pals i Calella de Palafrugell. Programen les mostres entre els mesos de juny i octubre. En parla el director del festival, Roger Tapias.

Tot i tenir la guitarra com a protagonista, cada formació interpreta un estil de música diferent. Alguns dels artistes repeteixen en les diferents poblacions per apropar-ho a tothom.

En el cas de Calella, el 2 de setembre hi actuarà Izan Rubio; el 9, Sam Ballester; el 16 el Duo Arpegi; el 23, Marcel Torres i el 30, el Duo GBD. Durant l’octubre, el 7 serà el torn d’Ekaterina Záytseva i per acabar, els dies 14, 21 i 28 hi tocarà Roger Tapias.

Es poden comprar les entrades a la pàgina web del festival i una hora abans del concert a l’església de Sant Pere de Calella. El preu és de 15 euros.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).