Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Àrea de Medi Ambient comença les II Jornades de Meteorologia i Canvi Climàtic

Escrit per a 25 d'Octubre de 2022

  • Les jornades se celebraran al Museu del Suro per tal de conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic i com adaptar-nos-hi.

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell organitza les II Jornades de Meteorologia i Canvi Climàtic amb motiu del Dia Internacional contra el Canvi Climàtic celebrat el 24 d’octubre per conscienciar-ne sobre els seus efectes i com adaptar-nos-hi. Ho explica el regidor de Medi Ambient, Marc Heras.

Les jornades començaran aquest dijous a les 19.30 hores al Museu del Suro amb ‘Els efectes del canvi climàtic sobre els ecosistemes’. Té com a objectiu destacar els canvis que experimenten les espècies i els ecosistemes pel canvi climàtic. Anirà a càrrec del Dr. Joaquim Garrabou Vancells, investigador de l’Institut de les Ciències del Mar del Consell Superior d’Investigacions Científiques.

II Jornades de Meteorologia i Canvi Climàtic

El dijous 10 de novembre a les 19.30 hores, Anna Ribas Palom, catedràtica de Geografia Humana del Departament de Geografia de la Universitat de Girona, oferirà ‘Previsions i efectes del canvi climàtic a la Costa Brava’. Permetrà tenir una visió dels efectes del canvi climàtic al nostre territori.

La tercera jornada anirà a càrrec de l’expert en enginyeria marítima, Màrius Tomé, per destacar els efectes dels temporals a la costa, repassant-los i destacant quins són els pronòstics de futur. Serà el dijous 17 de novembre.

Per acabar, el 24 de novembre a les 19 hores s’oferirà una taula rodona per entendre com han de ser els espais urbans adaptats a les noves tendències climàtiques. Hi participaran el geògraf Marc Lemus, l’ambientòleg Jaume Marlès i la biòloga i amb un màster d’arquitectura del paisatge, Anna Zahonero.

La moderació anirà a càrrec del divulgador científic i presentador del programa de Ràdio Palafrugell Radiació de fons, Joan Regí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *