Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’APP “Palafrugell al mòbil” ofereix la informació detallada sobre l’estat de les platges de Palafrugell

Escrit per el 30 de Juliol de 2022

  • La informació es troba dins l’apartat “Coneix Palafrugell”.

“Palafrugell al mòbil” és una aplicació de l’Ajuntament de Palafrugell que incorpora tota la informació sobre les platges del municipi dins l’apartat “Coneix Palafrugell”. Es tracta d’una eina informativa que ens ajudarà aquest proper agost, ja que ens mostrarà el nombre d’usuaris que hi ha a les platges de Calella de Palafrugell, Tamariu i Llafranc.

El funcionament de l’eina és molt dinàmic. No només serveix per consultar la situació de la platja, sinó que també les zones properes d’aparcament, la longitud i amplada de la platja, així com el temps i l’estat de la mar. Tota una sèrie d’informació que, prèviament, abans de visitar la platja serveix a l’usuari per tenir un coneixement del territori i de l’espai durant la temporada d’estiu.  L’eina serveix tant per Android com per IOS.

L’any passat, l’apartat “Platges Obertes” de l’APP “Palafrugell al mòbil” va rebre un total de de 75.323 visites per conèixer el nivell d’ocupació de cada platja del municipi durant els mesos de juliol i agost. En el total de l’aplicació, les persones que la van consultar van visualitzar 870.053 continguts, el que suposava un increment respecte l’any anterior. 

Segons l’Ajuntament de Palafrugell l’APP “Palafrugell al mòbil” és una eina que des de fa temps té l’Ajuntament per tal de donar informació a la població. D’aquesta manera, molts usuaris han pogut descobrir que instal·lant-se l’aplicació no només disposen de la informació de les platges sinó també compten amb amplia informació de les activitats, rutes culturals i notícies que tenen a veure amb la vila. Tots aquests continguts han incrementat també el seu volum de visites, sent els més visitats després de l’apartat de les platges, la Ruta dels miradors, el Julivia Bus i la Ruta de Patrimoni, tots ells situats dins l’apartat “Coneix Palafrugell”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).