Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’aparcament del Casal serà de pagament tot l’any

Escrit per el 3 de Juny de 2022

 • L’espai, amb més de 200 places, passarà a ser de zona blava, però tindrà tres hores diàries gratuïtes pels residents i mitja hora pels no residents
 • L’Ajuntament ho justifica perquè el model actual, diuen, “no és funcional”, i suposa que a “l’hivern està sempre ple, i a l’estiu està sempre buit”

L’aparcament del Casal passarà a ser de pagament tot l’any a partir d’aquest estiu. Així ho va aprovar l’últim ple municipal. L’espai, amb més de 200 places, passarà a ser de zona blava. Però amb una particularitat: els residents a Palafrugell tindran tres hores gratuïtes, i els no residents, mitja hora. Així ho explicava a Ràdio Palafrugell el regidor de mobilitat, Pau Lladó.

Lladó ho justifica perquè el model actual, diu, “no és funcional”, perquè suposa que a “l’hivern està sempre ple, i a l’estiu està sempre buit”. Ara, es vol que aquest aparcament “serveixi per anar a comprar”, i no per deixar-hi el cotxe tot el dia.

Serà amb un horari de 8 del matí a 8 del vespre. A la resta de l’horari no caldrà pagar.

Lladó assegura que cal que “la gent de Palafrugell que ha de venir a fer un encàrrec al centre pugui fer-ho” i “que la gent de fora de Palafrugell pugui fer una compra, i quedar-se a dinar, fer un cafè, pugui fer-ho amb garanties”.


Opinions dels lectors
 1. Elena el 13 de Juny de 2022 a les 20:26

  I què opina Lladò de la disfuncionalitat que crearà als que en fem un us diari? Caldria aclarir per a qui no és funcional. Ho és per les 244 persones que aparquen allà diàriament com a única opció disponible. Que ens digui siusplau el senyor Lladó com solucionarà el nostre problema, o no veurà que convertir el casal en zona blava no és funcional per treballadors i residents?

 2. Miquel Lay el 14 de Juny de 2022 a les 10:19

  Això, caldria petfilar-ho, perquè els Palafrigellencs que paguen religiosament l’impost municipal del seu vehicle o vehicles però que per alguna raó utilitzen un vehicle no registrat a la vila, en aquest cas se’l hauria de tractar exactament igual, vull dir que hauria de ser personalitzat.
  Haurieu de fer prevaldre, el terme PALAFRUGELLENC.!!!

 3. J. Marie el 22 de Setembre de 2022 a les 11:04

  Bon dia – Explique cómo imprimir un ticket de aparcamiento que me permita, soy resident de Palafrugell, aparcar durante 3 horas gratis en la zona azul de Casals, por favor. No hay información sobre la máquina! ¡Gracias!

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).