Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’ANC té places lliures en els autobusos per la manifestació de l’11 de setembre

Escrit per el 7 de Setembre de 2023

  • Muntaran una paradeta al carrer de Cavallers per inscriure tothom qui vulgui anar a Barcelona dilluns.

L’Assemblea Nacional Catalana encara té places lliures als autobusos per la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona. L’ANC anima a manifestar-se a la Diada a “Per la independència, Via Fora!” que sortirà a les 17.14 hores amb quatre punts diferents que representen la sobirania, la llibertat, la llengua i el país.

La comarca del Baix Empordà se situarà a la branca que simbolitza la llibertat amb el punt de partida a la Ciutat de la Justícia. En parla Joan Costa, membre de l’ANC.

L’Assemblea reclama “responsabilitat política a la Unió Europea per tractar el conflicte català” i denuncia “l’immobilisme dels partits polítics”. Per aquest motiu, demanen la mobilització de la ciutadania per assolir la independència de Catalunya.

Afegeixen que a partir de la Diada “comença un nou procés cap a la independència liderat pel poder civil a través dels carrers, les institucions i tots els àmbits del país”. Parteix dels valors com “la llibertat, la protecció i promoció de la llengua i cultura catalanes, la millora de la qualitat de vida, la sobirania econòmica i la gestió de recursos”.

Com que hi ha places disponibles als autobusos i samarretes, muntaran una paradeta al carrer de Cavallers per inscriure tothom qui vulgui anar a Barcelona dilluns. Les inscripcions es podran fer dijous, divendres i dissabte de 18 a 20.30 hores i diumenge al matí.

Fotografia: Imatge d’arxiu


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).