Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’ajuntament pren mesures per aturar els rebrots del Covid

Escrit per a 21 d'Octubre de 2020

Avui hem conegut les mesures de l’ajuntament de Palafrugell per fer front als espectaculars números de rebrot de la pandèmia del Covid-19 que marca no només el nostre municipi, sinó moltes altres zones del país.
Mesures per ajudar els comerços i per contenir els rebrots. Totes les activitats lúdiques i culturals de casa nostra han estat suspeses, després de la reunió mantinguda amb CatSalut per part de l’ajuntament i del CAP. Així ens ho explicava aquest dimecres a la tarda l’alcalde Josep Piferrer.

Les normatives seràn d’aplicació les dues properes setmanes, de manera que són fins al 2 de novembre, com les que ha dictat la Generalitat. Tot i això, queda per veure les noves messures que es poden aplicar per part de la mateixa Generalitat o el govern central.

Cultura, esports, lleure, concerts… tot es veu afectat per aquesta norma. Les activitats realitzades des del mateix ajuntament han estat suspeses o cancelades mentre que diverses entitats ja han anunciat que desprogramen les que tenien previstes per aquests dies

L’ajuntament vol evitar, seguint el consell de les autoritats sanitàries, pronunciar-se dia a dia sobre l’estat de la pandèmia. Divendres hi tornarà a haver una segona reunió en la qual es veurà com es va desenvolupant els diferents focus que hi ha a Palafrugell, que estan detectats però no controlats.

Les diverses àrees de l’ajuntament hi estan a sobre i treballant en tot moment amb tots els mitjans per evitar prendre mesures més dràstiques. De tota manera, com diu l’alcalde Josep Piferrer, si s’han de prendre, es prendran.

Així doncs, si no hi ha més novetats, esperarem a la reunió de divendres per estar-ne més informats sobre aquesta situació al nostre municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *