Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament fa una bona valoració de la primera edició de ‘Visualitzem-nos’

Escrit per el 6 de Desembre de 2022

  • Es van organitzar diverses activitats divendres i dissabte per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

L’Ajuntament de Palafrugell fa una bona valoració dels actes que es van organitzar el passat divendres i dissabte, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Aquestes es van celebrar a la Pedrera de Palafrugell, a l’Auditori del Museu del Suro i a la Bòbila. Roser Massaguer, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell, explica que el Consell Comarcal els demanà espais per poder commemorar la jornada.

Els actes van començar amb un debat participatiu a la Pedrera el divendres i seguidament, tallers de la Fundació Vimar, el Centre Tramuntana i el CEE Els Àngels. Entre les activitats del dissabte, es van organitzar xerrades sobre els drets i deures de les persones amb discapacitat i la inclusió, a l’auditori del Museu del Suro. A la tarda, es van fer activitats amb els Gegants de Calonge i Minyons de Santa Cristina d’Aro i la música de la cantautora Aurora Ortiz i Coi els Montgrons a la Bòbila.

Massaguer explica que el Consell Comarcal apunta que hi haurà noves jornades en els pròxims anys i que s’intentarà organitzar en altres municipis del Baix Empordà.

Les jornades van estar organitzades per Afatram, l’Ajuntament de Palafrugell, l’Associació Pots, l’Associació Castell, el CEE Els Àngels, el Consell Comarcal, els Minyons de Santa Cristina d’Aro, el Centre Tramuntana, la Fundació Vimar i Aurora Ortiz.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).