Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament fa diverses actuacions per prevenir l’abandonament de residus

Escrit per el 24 de Març de 2022

Des de l’Àrea de Qualitat Urbana s’han retirat tot un seguit de tancats habilitats per a la disposició de mobles i trastos vells. El principal objectiu d’aquesta actuació és frenar els abocaments incontrolats de residus que habitualment es feien per part de petits industrials i que generaven uns grans esforços de recollida.

Concretament, s’han fet actuacions en 10 punts de recollida de residus. En 5 dels tancats s’ha suprimit l’annex corresponent als trastos, i es manté la part de recollida selectiva. Així ens ho explica Diana Lledó, de l’Àrea de Qualitat Urbana.

En tots aquests tancats s’han incorporat diferents senyals per potenciar la recollida de trastos a la porta de casa, un servei gratuït que es pot sol·licitar al telèfon 900 100 810. I en els altres 5, s’ha eliminat totalment el tancat i s’ha reubicat l’àrea de contenidors en una zona més pròxima a la trama urbana.

Càmeres de videovigilància

En altres punts del municipi, tant a la zona de la vila com a la zona de platges, s’han instal·lat 6 càmeres de videovigilància per evitar diverses actituds incíviques, com ara l’abocament o abandonament de residus a la via pública, una pràctica totalment prohibida.

Darrerament, s’està treballant en una nova aplicació mòbil per sol·licitar la recollida de trastos i poda a la porta de casa. D’aquesta manera s’agilitzarà el procés de petició i permetrà gestionar senzillament els dies disponibles per a la recollida.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint