Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament de Palafrugell repassa la pintura de tots els passos de vianants propers a les zones escolars del municipi

Escrit per a 29 de Setembre de 2021

  • L’objectiu principal és millorar la mobilitat a peu i augmentar la seguretat dels vianants.

L’Ajuntament de Palafrugell, durant els primeres dies d’inici del curs escolar, ha pintat els passos de vianants que es troben situats al voltant dels entorns escolars. S’ha fet amb l’objectiu de millorar la seguretat i, sobretot, de protegir totes aquelles famílies que van a l’escola a peu. Aquesta acció afecta a més d’una trentena de passos de vianants.

El regidor de mobilitat, Pau Lladó, explica que aquesta actuació no només millora la mobilitat en determinades zones de molt trànsit. També serveix com un element de seguretat de cara al ciutadà que va a peu. Al mateix temps, Lladó esmenta que aquestes mesures són necessàries d’implantar i signifiquen una millora immediata per a la ciutadania, en especial per a la dels més joves”.

Destaca el regidor Pau Lladó la clara aposta per la seguretat des de la regidoria de Mobilitat, així com de la Policia Local i també de l’equip de govern. Ho fa amb mesures ja aplicades i d’altres que veuran la llum properament.

En els darrers anys s’ha procedit a pintar els passos de vianants del municipi amb pintura antilliscant i de doble component (vermell i blanc). Ara el que s’està fent és un repàs d’aquells més malmesos durant aquest darrer any i sobretot fer-ho en les zones on en hores punta hi ha més trànsit, com pot ser a les zones escolars.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *