Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament contractarà 5 joves titulats en pràctiques

Escrit per a 18 de Juny de 2021

  • Serà durant un període de 6 mesos i a través del programa Garantia Juvenil.

Un any més Palafrugell s’adhereix al programa Garantia Juvenil per donar l’oportunitat als menors de 30 anys d’accedir al món laboral en allò que han estudiat. Enguany l’Ajuntament de Palafrugell contractarà 5 joves titulats en pràctiques per un període de 6 mesos. La responsable del SOMI de Palafrugell, Carme Ramírez avança que està previst que s’incorporin a finals de juliol.

Es busquen cinc perfils diferents per iniciar o contiuar projectes en diverses àrees de l’Ajuntament. Tot i que els joves menors de 30 anys ja es poden inscriure a les diferents ofertes, Carme Ramírez encara falta la confirmació de la Generalitat. Una conformitat, però que espera que arribi en els propers dies.

La responsable del SOMI de Palafrugell justifica que ja s’han anunciat les ofertes perquè un cop arribés el vist-i-plau del Govern tindrien pocs dies per trobar candidats.

Així, per sisè any, el consistori podrà comptar amb aquest joves titulats durant un període de mig any. Ramírez apunta que és una molt bona oportunitat pel jovent per trobar una feina relacionada amb els estudis realitzats.

D’altra banda, però, reconeix que el fet que la convocatòria enguany sigui a les portes de l’estiu és un handicap.

Presentació de candidatures fins el 28 de juny

Enguany se cerquen aquests 5 perfils amb les titulacions següents entre d’altres estudis relacionats amb les tasques a desenvolupar:

Tècnic/a d’intervenció social. Perfil vinculat a l’atenció a les persones: titulació en educació social,   treballador/a social, psicòleg/loga.

Tècnic/a ambiental. Titulació en ciències ambientals o geografia i/o titulació en biologia, ciències del mar, geologia, enginyeria agrícola o forestal, amb estudis complementaris de gestió ambiental.

Agent digital. Perfil de cicle formatiu de grau superior com a integrador/a social o cicle formatiu de grau superior en administració i gestió.

Tècnic/a de comunicació audiovisual. Persones titulades en Comunicació audiovisual i multimèdia o un cicle formatiu de grau superior de realització o producció de vídeo, entre d’altres estudis relacionats a les tasques a desenvolupar.

Tècnic/a de gestió de residus. Persones titulades en Ambientòleg/a, Biòleg/loga, Geògraf/a o bé amb un cicle formatiu de grau superior en Seguretat i Medi Ambient.

Més enllà de no tenir més de 29 anys, també hi ha d‘altres requisits com detalla Ramírez.

Les persones interessades en algunes de les 5 ofertes poden inscriure’s fins el 28 de juny a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Carme Ramírez, però, deixa la porta oberta a ampliar el termini en cas de tenir dificultats per trobar joves per alguna de les ofertes. Trobareu més informació al web de l’IPEP.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra en la que la responsable del SOMI detalla que l’Ajuntament contractarà 5 joves titulats en pràctiques.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *