Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Ajuntament continua adaptant Palafrugell Gent Gran a les noves normatives

Escrit per el 31 de Desembre de 2020

La darrera sessió plenària de l’Ajuntament de Palafrugell per aquest any 2020 ens va portar dos punts de l’ordre del dia referents a Palafrugell Gent Gran. Els canvis en la normativa que s’ha d’aplicar han portat el consistori a ratificar la resolució de l’Alcaldia aprovant el Conveni de col·laboració interadministrativa entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Palafrugell per a la prestació del servei de residència assistida i centre de dia per a gent gran dependent Palafrugell Gent Gran, a Palafrugell. La regidora de l’equip de govern, Olga Palahí, en feia la introducció als dos punts.

El segon dels dos punts era l’aprovació de l’encàrrec de la prestació dels serveis d’acolliment residencial i d’acolliment diürn per a persones grans dependents a la residència i centre de dia Palafrugell Gent Gran, al mitjà propi personificat Fundació Palafrugell Gent Gran (FPGG). Els grups de l’oposició van estar d’acord amb la proposició de l’equip de govern. Joan Farré, de Ciutadans.

També així ho va manifestar Alfons Rius, per Palafrugell en Comú – Podem.

Per part del grup majoritari a l’oposició, el PSC, s’hi va posicionar el seu portaveu Juli Fernàndez.

Finalment, l’alcalde de Palafrugell Josep Piferrer en va fer una explicació dels dos punts.

Recordem que aquests punts aprovats no porten diferències dins la gestió de PGG, ja que són canvis imposats des de la Generalitat de Catalunya, que a partir d’ara farà els pagaments directament a l’ajuntament de Palafrugell, com a entitat pública. L’ajuntament assumeix la responsabilitat de Palafrugell Gent Gran i destinarà integrament els diners a la Fundació que en portarà el dia a dia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).