Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Laia Llach presenta el seu primer àlbum, ‘Sol d’hivern’

Escrit per a 26 de Gener de 2023

  • El disc és un recull de cançons plenes de l’escalfor de la gent que estima
  • Un treball on la natura hi és molt present i amb el qual tanca un primer cicle d’experiències viscudes
  • Música i lletres que utilitza com a mitjà de sanació i de lluita

Laia Llach, una cantautora catalana vallesana amb arrels al Baix Montseny, presenta el seu primer àlbum, “Sol d’hivern“. Aquest recull de cançons és plena de l’escalfor de la gent que estima i que l’envolta, amb un estil folk-pop català que combina amb lletres inspirades en la quotidianitat del seu món.

El disc està format per vuit cançons originals, enregistrades i produïdes al llarg del 2022 a Vilassar de Mar amb el productor i músic Arnau Figueres. Compta també amb la col·laboració de Pau Figueres amb algunes guitarres i amb el Cesc Martorell a l’ukelele.

Laia Llach és una artista amb una formació en clarinet, cant i llenguatge musical, així com en ciències ambientals i geologia. El 2019 va guanyar el concurs d’Instagram “ConcursCercavila” promogut per en Cesk Freixas i ha participat en diversos festivals i programes de suport a la creació musical i també va guanyar un concurs celebrat a Verges.

El seu àlbum “Sol d’hivern” es presenta de manera oficial el 4 de febrer a Sant Esteve de Palautordera. El disc tanca un primer cicle d’experiències viscudes i és un treball on la natura hi és molt present. A més, Laia Llach utilitza la música i les lletres com a mitjà de sanació i de lluita.

Entrevista sencera amb la Laia Llach


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *