L’AD Sauleda puja fins a la segona posició a la classificació

Escrit per el 14 de Febrer de 2023

• Té pendent el partit a casa amb la Penya Bons Aires que es jugarà el 22 de febrer a les 20.45 hores.

L’AD Sauleda és segona a la classificació després de guanyar 4-1 el CE Anglès. Tenen 38 punts, 9 menys que el líder de la classificació, l’Sporting-Vidrerenca.

Tot i el contundent resultat, va decidir-se a la segona meitat. Xavi Mora va marcar el gol més matiner de la jornada del 17è grup de la Tercera Catalana, concretament al segon minut. Però, Denilson Rivas de l’equip visitant va poder empatar abans del descans. A la segona meitat, Xavi Mora va marcar dos gols més (60′ i 89′) i un Bakary Ceesay (75′). Ho explica Xavi Mora.

Mora destaca que la victòria va permetre treure el mal gust de boca dels dos empats i la derrota de les últimes jornades. A més, a la primera volta havien perdut amb el CE Anglès per 5-1.

Aquesta setmana els rivals directes del conjunt taronja han puntuat menys. L’Sporting-Vidrerenca i l’Arbúcies van perdre i l’Aro va empatar. Mora comenta que l’objectiu és continuar a la zona alta de la classificació. Malgrat això, reconeix que a la segona volta hi poden haver alts i baixos. Afirma que lluitaran per poder ascendir de categoria.

També, afegeix que la lliga és complicada amb rivals bons. Segons el jugador, en un inici no hi havia la confiança que la Sauleda pogués ser un dels equips capdavanters de la classificació.

L’AD Sauleda pot tenir opcions d’ascendir si es mantenen els bons resultats, així com altres equips palafrugellencs. El FC Palafrugell és el segon classificat del 16è grup de la Tercera Catalana i La Punxa CF, primera del 29è grup de la Quarta Catalana.

Per altra banda, Mora considera que li queden pocs anys sobre el terreny de joc i que els ha de gaudir. Explica que li agrada, però que li treu temps. Aquest any ha marcat 12 gols i és el quart golejador del grup.

La setmana vinent es desplaçaran a Lloret. El CF Lloret és desè amb 27 punts i a la primera volta el van vèncer per 3-1. El partit es jugarà el dissabte, 25 de febrer, ja que aquest cap de setmana de Carnaval hi ha descans a la competició.

Abans, recuperaran el partit a casa amb la Penya Bons Aires A, el dimecres 22 de febrer a les 20.45 hores.