L’AD Sauleda perd la segona posició però el FC Palafrugell guanya per seguir viu

Escrit per el 29 de Maig de 2023

• Els taronges es pengen de la classificació en sumar una altra derrota mentre que els blanc-i-negres agafen el tren de les darreres oportunitats per ascendir a Segona. Per la seva part, La Punxa CF està jugant la Copa Catalunya Amateur.

Cap de setmana de cara i creu a la Tercera Catalana per als equips palafrugellencs. En l’avantpenúltima jornada, la número 32, l’AD Sauleda ha baixat fins a la tercera posició del grup 17 en perdre dissabte al Camp del Gregal per 1 a 2 contra el Sils-La Selva CF, que es queda amb la segona plaça.

Però, al grup 16, el FC Palafrugell ha guanyat al camp del Verges CF per 1 a 2. Una victòria que manté als blanc-i-negres matemàticament vius, segons, a quatre punts del Bellcaire FC, i que fan que com a mínim fins la pròxima jornada, la penúltima, encara estigui en joc el campionat.

A Verges, s’han avançat els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez al minut 12 amb un gol d’Arnau Ruiz a pase de Juanito Aznar, però ràpidament han contestat els locals posant l’1 a 1 al minut 14, resultat que s’ha mantingut fins al descans. A la segona part, el màxim golejador palafrugellenc marcava el segon de la tarda per tornar a posar al seu equip per sobre al marcador i donar-li el triomf. A més del doblet, Ruiz explicava com se sent en retornar de la seva lesió i havent arribat ja aquest curs a la trentena de gols:

L’Arnau ha marcat 30 gols en 28 partits disputats de 32 jugats fins ara / ALBA CABRERA

Igualment, el davanter blanc-i-negre afirmava que no ha estat fàcil aconseguir en aquesta jornada els tres punts:

El Verges acumula ja 7 derrotes consecutives i té un camp de gespa natural / ALBA CABRERA

L’altre apunt futbolístic positiu del cap de setmana ens l’ha deixat La Punxa CF. El conjunt blau, una vegada acabada la Quarta Catalana, ara està disputant com a campió del grup 29 la Copa Catalunya Amateur, on aquest diumenge ha superat la primera fase, guanyant al camp del Roses AE B als penals, després d’empatar 3 a 3.