Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actualitat del projecte d’ampliació del CAP amb Roser Massaguer

Escrit per a 12 d'Octubre de 2020

  • Roser Massaguer, regidora de l’Ajuntament de Palafrugell, ens informa sobre l’actualitat del projecte d’ampliació del Centre d’Atenció Primària.
  • Han de passar uns anys abans comenci l’ampliació. Però, amb motiu de la urgència, és possible que el procés s’agilitzi una mica.

Des dels estudis de Ràdio Palafrugell, hem conversat amb Roser Massaguer per informar-nos sobre l’aprovació de la Comissió d’Urbanisme de Girona de la modificació la qual permet l’ampliació del Centre d’Atenció Primària de Palafrugell.

Roser Massaguer, com a regidora de l’Ajuntament de Palafrugell, ens avança que l’ampliació és producte de la demanda del CAP. Les instal·lacions, que només tenen vint anys d’antiguitat, estaven fent-se petites a causa de l’augment de població del territori.

Primerament, a causa del caràcter urbà del terreny cantoner, no es podia agilitzar el procés d’adquisició d’aquest per l’ampliació. Roser ens detalla com ha estat el procés de canvi de qualificació dels terrenys, per després expropiar-los.

Segons urbanisme, han de passar uns anys abans comenci l’ampliació. Però, amb motiu de la urgència, és possible que el procés s’agilitzi una mica.

En segon lloc, Massaguer ens parla de com en la primera trobada es va discutir la possibilitat de construir un altre CAP a l’altra banda dels supermercats Vertitas i Lidl de Palafrugell. La zona hauria resultat còmode per al tràfic d’ambulàncies. Però, tot i les preferències de Massaguer, entén que a escala pressupostària surt a compte l’ampliació del CAP actual, recent en la seva construcció.

Tal com hem mencionat en l’anterior paràgraf, la construcció del CAP actual només té vint anys d’antiguitat. En la seva data de construcció la població de Palafrugell i voltants era menor. A més, a l’estiu la població de tota la comarca augmenta, i en conseqüència, l’activitat del CAP.

Per concloure, adjuntem la conversació sencera amb Roser Massaguer, regidora de l’Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *