Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’actor Òscar Muñoz llegirà textos de Josep Pla, Julià Guillamon i Narcís Comadira

Escrit per a 9 de Juny de 2023

  • Es farà a la Fundació Josep Pla el divendres, 9 de juny a les 19 hores.

L’actor Òscar Muñoz Casamada llegirà textos de Julià Guillamon, Narcís Comadira i Josep Pla amb els comentaris dels autors Julià Guillamon i Narcís Comadira. Es tracta d’una de les propostes culturals de la Fundació Josep Pla d’aquesta setmana.

S’aprofundirà sobre la reflexió del pas del temps i com gaudir dels instants. Després, es farà el tast del vi Gris del celler Vins de Taller, elaborat com a homenatge a l’obra de Josep Pla. Es tracta d’una activitat complementària a l’exposició “El fil de les hores: Julià Guillamon, Narcís Comadira i Josep Pla”. L’activitat serà el divendres, 9 de juny a les 19 hores a la Fundació Josep Pla.

Per altra banda, el dissabte, 10 de juny a les 11 del matí es farà una nova Ruta Josep Pla a Cap Roig. S’explicarà la fascinació que tenia l’escriptor Josep Pla sobre el treball del matrimoni Woevodski-Webster al Cap Roig. Es llegiran textos que descriuen el paisatge, el personatge i la història. Cal reservar prèviament trucant al 972 61 45 82 o comprar les entrades en línia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *