Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’abonament cultural PalafrugellPlus ja es pot comprar en línia

Escrit per el 13 de Juny de 2022

L’ajuntament de Palafrugell juntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), i en col·laboració amb l’àrea de Cultura i els sis equipaments que integren la proposta, tornen a reimpulsar, aquest estiu, la iniciativa de PalafrugellPlus a través de l’activació de la venda on-line que permet accedir a sis experiències culturals amb un descompte.

Aquests sis tiquets, amb entrada regular, suposarien un cost de 26€, però amb l’abonament s’ofereix un 60% de descompte. Encara que es disposés d’entrada reduïda (per a estudiants, jubilats, etc.), l’abonament continuarà sortint a compte. Els menors de dotze anys tenen l’entrada gratuïta.

El Museu del Suro de Catalunya, la Fundació Josep Pla, els Jardins Botànics de Cap Roig, la Fundació Vila Casas – Museu Can Mario, el Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario i el conjunt monumental de Sant Sebastià de la Guarda són els equipaments que es poden visitar amb l’abonament.

PalafrugellPlus, a banda de l’activació de venda on-line, també compte amb una nova imatge gràfica, amb l’objectiu de dotar el producte de major visibilitat i fomentar la natura, la gastronomia i la cultura que formen els atractius del territori.

Podeu trobar tota la informació a la web www.comunicaciópalafrugell.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).