Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’abonament cultural PalafrugellPlus ja es pot comprar en línia

Escrit per a 13 de Juny de 2022

L’ajuntament de Palafrugell juntament amb l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), i en col·laboració amb l’àrea de Cultura i els sis equipaments que integren la proposta, tornen a reimpulsar, aquest estiu, la iniciativa de PalafrugellPlus a través de l’activació de la venda on-line que permet accedir a sis experiències culturals amb un descompte.

Aquests sis tiquets, amb entrada regular, suposarien un cost de 26€, però amb l’abonament s’ofereix un 60% de descompte. Encara que es disposés d’entrada reduïda (per a estudiants, jubilats, etc.), l’abonament continuarà sortint a compte. Els menors de dotze anys tenen l’entrada gratuïta.

El Museu del Suro de Catalunya, la Fundació Josep Pla, els Jardins Botànics de Cap Roig, la Fundació Vila Casas – Museu Can Mario, el Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario i el conjunt monumental de Sant Sebastià de la Guarda són els equipaments que es poden visitar amb l’abonament.

PalafrugellPlus, a banda de l’activació de venda on-line, també compte amb una nova imatge gràfica, amb l’objectiu de dotar el producte de major visibilitat i fomentar la natura, la gastronomia i la cultura que formen els atractius del territori.

Podeu trobar tota la informació a la web www.comunicaciópalafrugell.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *