Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Xarxa organitza ‘La llàntia meravellosa’ aquest diumenge al Teatre Municipal de Palafrugell

Escrit per a 24 de Febrer de 2023

  • L’espectacle l’organitza La Xarxa Palafrugell i l’Àrea de Cultura.

La companyia Festuc Teatre portarà l’espectacle La llàntia meravellosa al Teatre Municipal de Palafrugell aquest diumenge, 26 de febrer a les 12 del migdia.

L’espectacle és una versió d’Aladí i la llàntia meravellosa. La protagonista vol que es compleixi el seu únic desig: que la seva mare es curi d’una malaltia. El geni només li podrà oferir riquesa, bellesa, poder o fama, però no és el que desitja la nena. Ho explica Pere Pàmpols, un dels fundadors de la companyia.

L’obra és un espectacle de teatre, titelles i actors que tracta sobre els desitjos, l’acceptació i l’amor que permeten superar les dificultats de la vida. Pàmpols destaca l’escenografia.

L’altra fundadora de la companyia, Íngrid Teixidó, fa les adaptacions als textos. Pàmpols destaca que és un espectacle per a tothom, no només per a infants. Explica que cadascú podrà fer una lectura diferent.

La companyia Festuc Teatre és de Corbins, a la comarca del Segrià. Ara celebren el seu vintè aniversari. Es tracta d’un espectacle organitzat per La Xarxa Palafrugell i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell. Les entrades ja es poden comprar al web de Palafrugell Cultura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *