Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La veïna de Palafrugell Mercè Cortés rep la Medalla Centenària de la Generalitat en la celebració del seu 100 aniversari

Escrit per a 16 de Gener de 2021

  • L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i el regidor delegat de Gent Gran, Josep Salvatella, van ser els encarregats de lliurar, de forma telemàtica, la Medalla.
  • La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família.

Palafrugell, 11 de gener de 2021.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i el regidor delegat de Gent Gran, Josep Salvatella, van ser els encarregats de lliurar, de forma telemàtica, la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Mercè Cortés, que el passat dia 24 de desembre va celebrar els seus cent anys d’edat.

A causa de l’actual situació de pandèmia no es va poder fer l’entrega de manera presencial, però tot i això, es va lliurar la Medalla; mentre paral·lelament a l’Asil Nostra Senyora de Montserrat, equipament on resideix, se li va fer una petita festa d’aniversari. Ella també ha estat una de les residents d’aquest centre que ja han rebut la primera dosi de la vacuna per fer front a la Covid-19.

A la mateixa vídeo-conferència també hi van participar membres del Consell de la Gent Gran de Palafrugell, ja que Mercè Cortés ha estat una de les membres actives d’aquesta associació arrelada a la vila.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *