Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La unitat canina de Palafrugell troba 12 persones amb droga en una festa

Escrit per a 1 d'Abril de 2022

La Policia Local de Palafrugell va fer el cap de setmana passat el control d’una festa que comptava amb més de 1.800 persones i que estava organitzada per un local d’oci nocturn de la població. Hi va participar la unitat canina, present al cos des de fa un any.

Els controls realitzats es van iniciar durant la tarda i van finalitzar ben entrada la matinada i van comptabilitzar 12 actes 4/2015 per substàncies estupefaents;  6 drogotests que van resultar positius, 3 alcoholèmies administratives i una penal.

Els agents del cos van intervenir en una baralla, que afortunadament, va finalitzar sense més incidència i que va tenir lloc a l’aparcament de l’establiment.

El servei va estar format per 10 agents i en aquesta actuació també hi va participar la unitat canina de la qual disposa des de fa un any el cos de la Policia Local de Palafrugell, i que està especialitzada en la recerca de la tinença de substàncies estupefaents.


Opinions dels lectors
  1. Juan   On   1 d'Abril de 2022 at 18:59

    El que ha redactado esto , tiene una gran deficiencia de comprensión lectora. En todo caso las drogas ,las encontrarían en el control que se hizo en la rotonda(casi 500 metros de la discoteca) ,y eso a mi parecer no es en una fiesta ,si no en la calle… Os puedo asegurar que en todas y cada una de las discotecas de todo el mundo ( incluidas las de calella de palafrugell) se consumen drogas. No es caso puntual de una sola discoteca.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *