Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La soprano Indira Ferrer farà una gira a Mèxic

Escrit per el 8 de Juny de 2023

  • Hi farà diversos concerts amb l’Orfeó Català de Mèxic, una conferència sobre l’havanera i entregarà els premis PAX URBIS – 100 ciutats per la pau.

La soprano Indira Ferrer marxarà de gira a Mèxic. Hi farà diversos concerts amb l’Orfeó Català de Mèxic, una conferència sobre l’havanera i entregarà els premis PAX URBIS – 100 ciutats per la pau.

El primer concert serà el 17 de juny a les 17 hores a la seu de l’Orfeó Català de Mèxic, l’endemà a les 16 hores en farà un al Museu José Luis Cuevas. La següent setmana, actuarà el 23 de juny a les 18 hores a la Fundació Miguel Alemán i, per acabar, el 25 de juny a les 13 hores actuarà al Museo Nacional del Virreinato.

A més, farà la conferència Eternamente habaneras a la sala Ancieto Ortega del Conservatori Nacional de Música el 24 de juny a les 18 hores. Parlarà sobre l’havanera ahir, avui i com serà en un futur. També, hi haurà interpretacions musicals. En parla Indira Ferrer.

Ferrer prepara un repertori d’autors clàssics mexicans i peces populars, però també amb molta presència de música catalana d’autors com Carles Casanovas, Josep Bastons o Antoni Mas. Entre les peces seleccionades, s’inclou La gavina, Lluny de ma pàtria, Mar oberta o Busca’m a l’Empordà.

Algunes de les activitats culturals reben el suport de la delegació de la Generalitat de Catalunya a Mèxic i Centreamèrica. La gira a Mèxic va començar-se a gestar abans de la pandèmia, després de publicar el disc La luna por la ventana amb cançons mexicanes.

A part, el 14 de juny visitarà la feina que fa l’ONG Aldeas Infantiles SOS a Mèxic per col·laborar en projectes futurs, com el de crear una coral infantil. També, hi farà un concert amb la companyia de Paúl Aguilar i els entregarà els premis PAX URBIS – 100 ciutats per la pau.

Indira Ferrer és la directora internacional de la institució 100 Ciutats per la pau que selecciona les ciutats i les institucions més compromeses per la pau.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).