La Sauleda punxa davant l’Anglès

Escrit per el 27 de Març de 2021

• La Sauleda perd per 0-1 a casa en el partit que ha enfrontat amb l’Anglès.
  • Ha estat el primer partit al Camp del Gregal després de la represa.

Aquest dissabte l’AD Sauleda ha disputat al Camp del Gregal el primer partit després de la represa de la Tercera Catalana. Els palafrugellencs han perdut davant l’Anglès per 0 a 1.

Amb un gol matiner al minut 5, s’avançava el rival al conjunt taronja, fruit d’una errada defensiva. I després d’aquest gol a l’inici del partit, el marcador ja no s’ha mogut més en tot el duel.

Tot i haver-ho intentat en diverses ocasions, la Sauleda s’ha deixat punts en aquest quart partit de la temporada, corresponent a la jornada 10. El defensor Jordi Alsina ha valorat aquest resultat:

Jordi Alsina creu que, tot i la derrota, l’equip ha tingut bona actitud / ALBA CABRERA

A més, Alsina considera que, com que l’equip ha tingut un parell d’ocasions clares, podrien haber empatat el partit:

Jordi Alsina considera que la Sauleda ha merescut més davant l’Anglès / ALBA CABRERA

Per acabar, el pròxim partit serà davant el Sant Pol Atlètic també al Camp del Gregal la setmana que ve i correspondrà a la jornada tres. D’aquí a allà, Alsina finalitza les seves declaracions amb optimisme:

Jordi Alsina espera poder tornar a guanyar davant el Sant Pol / ALBA CABRERA

Després d’aquest resultat, la Sauleda es queda amb sis punts al grup 17 de Tercera Catalana. La Sauleda passa a ocupar la 9a posició a la taula classificatòria, dels 18 equips en total.