La Sauleda deixa els tres punts a Breda

Escrit per el 6 de Juny de 2021

Aquest diumenge, l’AD Sauleda ha perdut a l’estadi del Breda el partit número 13 de la temporada 2020/21 de Tercera Catalana grup 17 corresponent a la jornada 5 (5-1). El partit va marxar al descans amb un empat a un, fruit d’un gol molt matiner de Xavi Mora (3′) i de la transformació d’un penal per part dels locals que va forçar Joseph (25′) per evitar una ocasió clara de gol.

A la segona part, el conjunt palafrugellenc es va quedar amb 10 jugadors després del segon gol de l’equip local (61′) amb l’expulsió de Juanito per doble groga en haver protestat. Aprofitant aquesta superioritat els darrers 25 minuts de l’encontre, el Breda va allargar la distància al marcador amb tres dianes més (74′, 80′ i 87′). Així, els taronges acumulen tres derrotes consecutives i arriben amb necessitats de sumar en els pròxims quatre partits que resten de curs per assegurar la permanència davant el Cal Aguidó (líder del grup) l’Hostalric (sisè), el Calonge (tercer) i l’Arbúcies (catorzè).

En aquest sentit, Juanjo Pedrique, tresorer i segon entrenador de la Sauleda, ha valorat el resultat a Breda:

Pedrique considera que han jugat millor que el rival / ALBA CABRERA

A més, el tresorer també ha destacat després de tornar-se a deixar els tres punts, la necessitat que té l’equip de tornar a guanyar:

Pedrique valora el que queda de temporada / ALBA CABRERA

Seguint en aquesta línia, Juanjo Pedrique considera que cal guanyar costi el que costi al Camp del Gregal un dels pròxims quatre partits:

El tresorer destaca l’assignatura pendent de la Sauleda aquest any / ALBA CABRERA

El pròxim dissabte a les 16h, la Sauleda tornarà a casa per mesurar forces davant l’Hostalric. Després d’aquesta jornada, els palafrugellencs continuen dotzens a la classificació (18 equips), amb 14 punts i a nou de les places de descens.