La Punxa té més a prop la Tercera Catalana

Escrit per el 27 de Març de 2023

• Va ser l’únic equip dels cinc primers classificats, en el 29è grup de la Quarta Catalana, que va sumar una victòria la passada jornada.

La Punxa CF té cada cop més a prop l’ascens de categoria perquè va ampliar l’avantatge de la primera posició a la classificació després de la derrota dels rivals directes. Els palafrugellencs van ser els únics dels primers cinc classificats que van sumar una victòria el passat cap de setmana.

El dissabte, 25 de març van guanyar el Camallera CF per 4-1. Els visitants van estrenar el marcador amb el gol de Giovanni Lombardi al tercer minut. Però, Khalil Daia va marcar el gol de l’empat al minut 18. Al 38, Ayoub Rebbouha va marcar el 2-1 fins al descans. A la represa, va marcar de nou al minut 60 i Abderrazzak Redouani va sentenciar el 4-1 al minut 79.

A més, els rivals directes com el Sant Feliu de Guíxols CF B, l’UCE Celrà i El Camallera CF van perdre i la UE Comacros B va empatar. Així, els palafrugellencs sumen 56 punts, 8 és que el segon classificat. En parla l’actual entrenador, Majid Talhi.

El club palafrugellenc, en el seu segon any de vida, té opcions per a ascendir a la Tercera Catalana. Talhi destaca que hi ha molt nivell al club i que hi ha jugadors que volen fitxar per l’equip blau la pròxima temporada. Afegeix que no vol que sigui un equip amb només persones nouvingudes.

Majid Talhi va començar a entrenar l’equip un cop començada la temporada.

Explica que molts dels jugadors fundadors de l’equip són del barri de La Punxa i que provenien de l’Atlètic Pals, però també, molts tenen vincle amb el FC Palafrugell.

Agraeix l’afició fidel del club que els anima en els partits a casa, però també en els desplaçaments. Afirma que sembla que juguin sempre a casa.

El dissabte, 1 d’abril a les 18.15 hores jugaran al camp de la Penya Bons Aires B. Són els tretzens classificats amb 27 punts. A la primera volta, van guanyar-los per 5-1.