Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Policia de Palafrugell enxampa un camió cisterna d’una empresa que hauria omplert 70 piscines en 3 mesos

Escrit per el 17 de Febrer de 2024

  • Hauria gastat més de 3,2 milions de litres d’aigua en tres mesos.
  • Feia servir l’aigua potable de la xarxa de Begur.

La Policia Local de Palafrugell enxampa un camió cisterna d’una empresa que hauria gastat més de 3,2 milions de litres d’aigua en tres mesos. Com avança el diari El País, hauria omplert 70 piscines amb aigua de la xarxa de Begur. És d’una empresa especialitzada en la neteja del clavegueram i foses sèptiques.

Els agents de Palafrugell van aturar el camió en un control el dijous a la tarda. Van preguntar al conductor d’on venia i l’empresari va reconèixer que havia omplert una piscina a Aiguablava. A partir d’aquí, els agents de la Policia Local de Begur ho van comprovar i confirmar.

L’empresari és reincident i ja havia estat sancionat prèviament per haver omplert piscines. Però com que pagava les multes dins del termini rebia una rebaixa. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Begur li ha instal·lat un regulador de la pressió del cabal d’aigua.

A més, tot i les mesures que ha aplicat Begur els últims mesos per reduir l’elevat consum d’aigua, ha rebut una multa de 54.000 euros de l’Agència Catalana de l’Aigua.


Opinions dels lectors
  1. Maria el 19 de Febrer de 2024 a les 9:59

    Passava per contador?, es contabilitzava i pagava per tota l’aigua que carregava per fer negoci omplint piscines?. Està clar que li sortia a conte pagar les multes.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).