Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Piscina Municipal ofereix activitats de tecnificació de la natació

Escrit per el 9 de Febrer de 2022

  • Leila Martínez, coordinadora d’activitats aquàtiques de la Piscina Municipal de Palafrugell explica l’ofert per adults.

La Piscina Municipal de Palafrugell ofereix activitats de natació per adults, des d’iniciació fins a la tecnificació, per aquells nedadors més assidus. D’aquesta manera volen destacar que que l’oferta d’activitats aquàtiques van més enllà de les dirigides a infants.

Els dimarts i dijous al matí i les tardes dels dilluns i dimecres al vespre la Pisicina Municipal ofereix activitats de natació per adults. Leila Martínez, coordinadora d’activitats aquàtiques reconeix que les propostes per adults no tenen suficient visibilitat.

Des del complex esportiu ofereixen dues modalitats: d’iniciació i de tecnificació. Al voltant d’aquest últim, Martínez apunta que no cal ser un professional, tot i que sí que cal tenir un determinat nivell de natació.

La coordinadora d’activitats aquàtiques destaca els beneficis de la natació, ja que és un tipus d’esport en el que es treballa tota la musculatura.

Així, a banda de fer exercici amb múltiples beneficis, també cardiovasculars, des de la Piscina s’ajuda a millorar la tècnica a través dels professionals que formen part del complex esportiu. Per a més informació només cal apropar-se a les instal·lacions de la Piscina Municipal i apuntar-s’hi, o bé trucar al 972304494.

Leila Martínez – Coordinadora activitats aquàtiques de la Piscina Municipal

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint