Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La nova normalitat de la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per a 9 de Juny de 2020

  • La Biblioteca de Palafrugell s’adapta a la nova normalitat a través de la represa d’alguns serveis.
  • Es preveu la incorporació de noves activitats a partir de la Fase 3.

L’inici de la Fase 2 del desconfinament ha implicat la reobertura de molts centres culturals. En concret, malgrat les mesures de seguretat imposades, la Biblioteca de Palafrugell ha pogut engegar certes activitats. En Joan Soler, director de la biblioteca, ens parla del començament de la nova normalitat i del funcionament d’aquests serveis:

Així mateix, a banda del funcionament dels préstecs amb cita prèvia, s’està treballant en la incorporació de novetats de cara a la Fase 3. En aquest sentit, es preveu que aquests canvis es puguin realitzar a partir del 15 de juny, tot i que dependrà del que dictin les fonts oficials:

A banda de la represa d’activitats, es mantenen alguns serveis digitals que s’havien instaurat durant el confinament, com ara la plataforma eBiblio.Cat. Una nova forma d’accedir al contingut de la Biblioteca de forma digital, gratuïta i pública:

Tanmateix, tot i la novetat d’accedir a la informació de forma telemàtica, el director insisteix en la necessitat de reobrir els espais culturals. En aquest sentit, i sobretot arran del confinament, s’ha observat una gran demanda de llocs de trobada social i ciutadana, com ara les biblioteques.

Així doncs, i juntament amb l‘Àrea de cultura, està previst començar a realitzar activitats culturals a partir del 20 de juny. Així mateix, a mesura que avancin les fases del desconfinament, es pretén utilitzar també la sala polivalent:

Mentrestant, el director explica que s’estan posant en marxa els serveis permesos, així com planificant l’activació d’altres activitats tenint en compte les restriccions i els possibles rebrots.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra del director de la Biblioteca a través del següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *