Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Marc Heras: “Continuem treballant colze a colze amb Josep Salvatella”

Escrit per a 1 d'octubre de 2022

  • També avança que està pensant el seu futur polític en les pròximes eleccions municipals.

Marc Heras és el nou portaveu de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Palafrugell, després que Josep Salvatella deixés el partit. Heras fa un balanç positiu dels gairebé quatre anys de mandat a l’equip de govern, format conjuntament amb Esquerra Republicana i Som Gent del Poble.

Afirma que la marxa de Salvatella del partit no ha suposat cap dificultat a l’hora de seguir treballant plegats, amb el que fou el portaveu i candidat a les passades eleccions i que continua com a regidor. Remarca que la relació que mantenen és la mateixa que al principi de la legislatura.

Cal recordar que Junts per Catalunya a Palafrugell presentarà una llista i un projecte nous a les pròximes eleccions municipals, separant-se de l’actual representació al consistori. Heras afirma que té una relació cordial amb l’equip de la nova etapa liderada per David Martín, tot i que remarca que no ha participat en el nou projecte.

Per altra banda, com a regidor de Medi Ambient, Museu del Suro, Ràdio Municipal, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i del GIS, destaca algunes de les accions dutes a terme. En l’àmbit del Medi Ambient, apunta que s’ha treballat per tal que totes les polítiques tinguin el menor impacte possible. Alguns dels projectes que estan en marxa són la lluita contra les espècies invasores o poder avançar el parc agroforestal a la plana de l’Aubi, conjuntament amb el regidor Alfons Rius.

Per acabar, Heras fa una valoració positiva de la seva experiència en la política municipal i s’hi està plantejant el seu futur. No descarta poder repetir un segon mandat, però no a Junts per Catalunya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *